radnicki

“Karađorđeva šnicla”, na kovinski način

Juniori Radničkog upisali su i treći trijumf za redom (posle dva startna poraza) u Regionalnoj ligi Vojvodine za igrače do 19 godina. Oni su u odloženoj utakmici osmog kola savladali domaće Karađorđevo (Banatsko Karađorđevo) – 87:69.

Pitanje pobednika izabranici trenera Nenada Zafirovića, počeli su da rešavaju već u prvoj četvrtini koju su dobili (24:17), uz odličnu rolu Stikovića (11 poena u ovom periodu igre – tri trojke). U drugoj četvrtini su mu se košgeterski pridružili Bogdanović i Đorić (pa je Radnički na poluvremenu imao 18 poena viška), da bi pomenuti trio postigao i većinu koševa crno-belih i u drugom poluvremenu.

Najefikasniji u timu Radničkog bio je Bogdanović sa 31 poenom. Stiković je postigao 28, Đorić 19, Seke 7, a Milenković 4. Igrao je još i Rajković.

Crno-beli su sada, na tabeli van konkurencije, drugi sa skorom 3-2, s obzirom da je utakmica koja je trebalo da bude odigrana za vikend protiv prvoplasiranog Petrovgrada iz Zrenjanina registrovana je 20:0 u korist našeg tima.

N.Marinović