Škola košarke u Kovinu

klinci2

Poštovani roditelji, draga deco,

U skladu sa dugogodišnjom tradicijom košarkaškog sporta u Kovinu, obaveštavamo Vas da Košarkaški klub Radnički Kovin organizuje Školu košarke u Kovinu za dečake rođene u periodu od 2005. do 2009.godine. Upis novih članova vrši se tokom celog novembra.

Polaznici škole košarke imaće treninge tri puta nedeljno (treninzi se održavaju u sali Gimnazije i sali OŠ J.J.Zmaj), a nakon odredjenog vremena i stečenog znanja, polaznici škole bi se priključili odgovarajućim takmičarskim selekcijama po godištu i bili registrovani kao igrači KK Radnički Kovin.

klinci

U periodu od 01. do 30. novembra klub će organizovati promotivni period za nove polaznike koji će pružiti mogućnost deci da vide da li imaju želju i mogućnost da se priključe Školi košarke, bez plaćanje članarine koja važi za sve članove KK Radnički.

Od 1. decembra, naplaćivaće se članarina na mesečnom nivou u iznosu od 1.000din i ta sredstva biće korišćena za nadoknadu troškova plate trenera, organizovanja utakmica i nabavku majica za polaznike Škole košarke. Ukoliko dvoje dece iz iste porodice polaze u školu košarke ili je drugo dete već član neke od selekcija KK Radnički, članarina za oba deteta je 1.500din. Deca koja putuju sa sela na treninge u Kovinu oslobođena su plaćanja članarine.

Prijave za školu košarke vrše se na telefon: 060/5566870 ili lično na treningu selekcije.

www.kkradnickikovin.rs

S poštovanjem, 

Uprava MKK Radnički

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.