KK Radnicki Kovin Kamp Cardak avgust 2014 (7)

Škola košarke u Kovinu

 

Poštovani roditelji, draga deco,KK Radnicki Kovin Kamp Cardak avgust 2014 (18)

U skladu sa dugogodišnjom tradicijom košarkaškog sporta u Kovinu, obaveštavamo Vas da Košarkaški klub Radnički Kovin organizuje Školu košarke u Kovinu za dečake 2003, 2004, 2005 i 2006.god, koja počinje sa radom 16. septembra u 20h u sali Osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“.

Polaznici škole košarke će imati treninge tri puta nedeljno (utorak i četvrtak večernji termin od 20h i subotom prepodnevni termin), a nakon odredjenog vremena i stečenog znanja, polaznici škole bi se priključili odgovarajućim takmičarskim selekcijama po godištu i bili registrovani kao igrači KK Radnički Kovin.

U periodu od 16. do 30. septembra klub će organizovati promotivni period koji će pružiti mogućnost deci da vide da li imaju želju i mogućnost da se priključe Školi košarke, bez plaćanje članarine koja važi za sve članove KK Radnički. Od 1. oktobra, naplaćivaće se članarina na mesečnom nivou u iznosu od 1.000din i ta sredstva biće korišćena za nadoknadu troškova plate trenera, organizovanja utakmica i nabavku majica za polaznike Škole košarke. Ukoliko dvoje dece iz iste porodice polaze u školu košarke ili je drugo dete već član neke od selekcija KK Radnički, članarina za oba deteta je 1.500din.

S poštovanjem,

Uprava MKK Radnički