Tamiš plitak za kadete

druga

Kadeti Radničkog savladali su Tamiš 58:56 u prvom kolu utakmice Regionalne lige za igrače do 16 godina, koja je odigrana danas u Hali sportova u Kovinu.

Definitivno pitanje pobednika rešeno je uz zvuk sirene za kraj utakmice. Naime, na nešto više od dve sekunde do kraja Tamiš je bio tri poena u minusu (55:58), a na liniji penala njihov kapiten – Jovičić. Pogodo je prvo slobodno bacanje, očekivano, promašio drugo ne bi li Pančevci ofanzivnim skokom došli do novog napada i šanse da “traže” produžetak ili pobedu. Međutim, na sreću svih koji su navijali za domaći tim,  odbijenu loptu uhvatio je Blagoje Lakićević, a ista je u njegovom naručju ostala do isteka preostalog vremena.

treca

Do samog finiša susreta, gotovo, da se vrtela ista scena, kao u filmu Dan mrmota. Tamiš bi serijom došao do prednosti ne veće od deset razlike, koju bi Radnički spuštao do “minus 4”, a onda je sve kretalo iznova. I tako više od 35 minuta.

Izlazak iz ovog šablona najavio je Škrbić trojkom za 47:51, a potvrdili su Mlinar i Mitić koji su doneli egal – 51:51. Prvo vođstvo Radničkom obezbedio je Lakićević – 53:51, a put ka pobedi otvorili su poenima Mlinar i Škrbić  – 57:51.

prva

Radnički je nastupio u sastavu: Lakićević A. , Pantović, Mitić, Mlinar, Škrbić, Vukić, Marković, Paunović, Despić i Lakićević B. Trener: Cvetković.

U sledećem kolu Radnički gostuje u Beloj Crkvi (PBC) koja je izgubila od Proletera u Zrenjaninu 111:27.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.