Tamiš smrz`o u Kovinu

blagoje1

Košarkaši Radničkog ubedljivo su savladali Tamiš – 89:16 – u Kovinu u šestom kolu Regionalne lige Južnog Banata za igrače do 15 godina.

Već nakon prve četvrtine mogao se naslutiti ubedljiv trijumf Radničkog s obzirom da su Pančevci prve poene na utakmici postigli (posle 22 uzastopna izabranika trenera Vladimira Cvetkovića) nakon čak devet i po minuta igre i to tek iz trećeg šuta .

cege2

U drugoj četvrtini Tamiš je košgeterski bio uspešniji za dva poena nego u prvoj (ubacili 5), a isti učinak imao je i u trećoj, dok su u poslednjoj ponovili učinak iz prve (ovaj deo igre Radnički je i najubedljivije rešio u svoju korist 27:3).

U timu Radničkog nije bilo povređenog Despića, a svi igrači koji su ulazili u igru upisali su se u strelce. A.Lakićević 8, Mitić 8, Mlinar 20, Papić 5, Laković 14, Risović 4, Škrbić 10, Vukić 4 , Marković 4, B.Lakićević 12.

tamis2

Radnički je do sada odigrao 4 utakmice i ima 3 pobede i poraz od vodećeg Opova (koje je na 4-0).

Sledeći protivnik Radničkog (25.02) trebalo bi da bude Mladost iz Omoljice (a Kovinci imaju i odložen meč iz četvrtog kola protiv Družine Kozlovac iz Crepaje).

 

Related posts