U13: Radnički – Kris Kros 40:54

prva

Najmlađa takmičarska selekcija košarkaškog kluba Radnički (mlađi pioniri), posle pobede u prošlom kolu (Tamiš 46:42), danas je poražena od pančevačkog Kris Krosa 40:54.

Trener Zafirović je u prvoj četvrtini izveo postavu: Lazarević, Stošić, Katai, Ćirić i Prijović, koja je izgubila 8:15.

druga

U drugih osam minuta Lakićević, Papić, Gorčić, Fimić i Žepša, postigli su dva poena više, isto toliko (više) i primili, pa su i ovaj period igre Pančevci dobili sedam razlike (17:10), ukupno 32:18.

Da podsetimo u ovom uzrastu igra se 4×8 minuta, a u prve dve četvrtine treneri su obavezni da u svakoj izvedu na parket dve potpuno različite petorke (bez prava na izmenu, izuzev ako se neko, naravno, ne povredi ili napravi pet penala). Tek od treće četvrtine, bar što se izmena tiče, važe pravila starijih kolega.

Radnički je treću deonicu dobio 13:7, a dobru igru nastavio je sve do nešto manje od četiri minuta do kraja, kada je prišao na svega četiri poena minusa (39:43), ali su se gosti vrlo brzo odlepili još jednom na dvocifrenu razliku.

treca

Kris Kros je inače, jedina neporažena ekipa u ligi. Radnički koji igra van konkurencije, ima pobedu i tri poraza, a sledećeg vikenda gostuje u Opovu.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.