cege

Verovali ili ne – kadeti igraju kod kuće (nedelja, 11h)

Kadetska selekcija Radničkog (igrači do 17 godina) odigraće sutra (nedelja, 17. februar 11h) prvu utakmicu na domaćem parketu u sezoni 2018/19. u 12. kolu Regionalne lige Banat, a protivnik će im biti Dinamo iz Pančeva. (Pre ovog susreta Radnički je na domaćem terenu igrao, pre gotovo, 11 meseci kada je pobedio Finiks iz Bačke Palanke – 71:61).

Inače, u ligi koju igra Radnički ove godine se uz naš klub našlo svega još dva tima – Opovo i Budućnost Alibunar, dok van konkurencije igraju još Vršac i Dinamo Pančevo.

Žreb je pravljen kao da se u ligi takmiči osam ekipa, pa se neretko dešava da po kolu ima i tri slobodne ekipe, tako da je Radnilki u prvom delu prvenstva (što zbog ovih praznih “slotova”, što odlaganja mečeva zbog lošeg vremena), odigrao svega tri susreta. Od toga je jedan bio za takmičarsku tabelu (poraz u Opovu), a dva za bodove u tabeli van konkurencije (Vršac poraz i Dinamo pobeda).

Kako kaže trener Vladimir Cvetković za sutrašnji susret, protiv Dinama,  neće moći da računa na Mitića, dok je pod znakom pitanja Mlinar.