Agrobanat predao, Radnički kao lider Grupe D u plej-of

Jedanaestu pobedu ove sezone košarkaši Radničkog upisali su službenim rezultatom (20:0) jer je ekipa Agrobanata predala susret poslednjeg kola D grupe Druge srpske lige koji je trebalo da bude odigran juče u Hali sportova u Kovinu.

Na konačnoj tabeli prve faze prvenstva crno-beli sastav tako je potvrdio pol poziciju sa skorom 11-1. Drugo je Jedinstvo iz Kačareva koje je zabeležilo 9 pobeda, Virtus iz Pančeva ima 8, a Banatsko Novo Selo 7.

PozTim
1
2
3
4
5
6
7
8

(kolone znače: pobede, porazi, pobede-porazi kod kuće, pobede-porazi u gostimna, odnos pobeda i poraza u poslednjih 10 utakmica, serija pobeda (w)/serija poraza (l), postignuti poeni, primljeni poeni, koš razlika)

Ove četiri ekipe ujedno su i obezbedile plasman u plej-of grupu, u kojoj će po dvokružnom liga sistemu, sa četiri najbolja tima Grupe C, kroz još osam kola, razigravati za plasman u viši rang.

Dobrovoljci će za protivnike imati: Sloven i RU koš iz Rume, te Jadran iz Golubinaca i Šimanovce.

U narednu rundu prenose se samo bodovi iz susreta sa ekipama koje su se plasirale među četiri najbolje, tako da će Radnički od mogućih dvanaest startovati sa jedanaest, koliko ima i Sloven iz Rume kao najbolji tim C grupe.

error: Content is protected !!