Kadeti nastavili seriju i u novoj sezoni, Apatin – Radnički 70:91

Kako su završili u prošloj, kadeti Radničkog tako nastavljaju i novoj sezoni – pobedom. Nakon osvajanja titule prvaka Regionalne lige na F4 turniru u Vršcu, do koje su došli posle (računajući i ligaškli deo) devet uzastopnih trijumfa, izabranici trenera Vladimira Cvetkovića savladali su juče Apatin u gostima 91:70.

Sudeći prema rezultatu Radnički je, na premijeri prvenstva u Kvalitetnoj ligi, najbolje odigrao prvu i poslednju četvrtinu tokom kojih je napravio 22 poena razlike. Prvih deset minuta pripali su našem timu rezultatom 26:16, a poslednjih 23:11.

Najefikasniji u Radničkom bio je Aleksa Lakićević, koji je ubacio 34 poena.  Pušonjić je „brojao“ do 21, Matić do 20, a u strelce su se upisali još i  Perišić (8 poena), i Ranislavić  (7). U sastavu su bili i: Filipović, Dokljan i Divac.

U prvom kolu lige, koja je stepenik viša u odnosu na onu koju su crno-beli igrali prošle sezone, postignuti su sledeći rezultati: Petrovgrad – Budućnost 93:100, Velika Kikinda – Tamiš 42:93 i Vojvodina – I came to play 49:78.

Radnički u sledećem kolu u Kovinu dočekuje Vojvodinu.

(foto: arhiva)

error: Content is protected !!