Kadeti startuju u Apatinu (subota, 17h)

Kadetska selekcija Radničkog u kojoj su okupljeni igrači do 17 godina prvu utakmicu u novoj sezoni odigraće sutra od 17 sati u sali Osnovne škole Žarko Zrenjanin u Apatinu protiv istoimenog domaćina.

Ekipa Radničkog prošle sezone je, da podsetimo, osvojila Regionalnu ligu trijumfom nad ekipom Vršca rezultatom 69:62 u finalu F4 turnira čiji je domaćin bio pomenuti tim, a koji je odigran u hali Milenijum. 

Ovu sezonu crno-beli sastav igraće u stepen višem rangu – Kvalitetnoj ligi Vojvodine – Grupa A.

„Imam veliku želju da ove sezone nastavim da radim sa kadetima. Prošla sezona bila je jako uspešna u svakom smislu, sećaćemo se nje ali znamo da se u sportu od prošlosti ne živi i da je važno samo ono što dolazi.

A dolazi sezona u konkurenciji najboljih. Biće to dobra škola za sve nas. Igračima želim uspešnu sezonu, da budu posvećeni, uporni, da vredno treniraju i što je najvažnije uživaju u ovoj, po meni, najlepšoj igri na svetu!“, kaže trener Radničkog Vladimir Cvetković.

Utiske pred start nove sezone izneo je i centar crno-belih Luka Perišić.

„Ove sezone igramo jaču ligu nego prošle tako da očekujem da će biti i dosta teže nego u prethodnom prvenstvu. Naravno, daćemo sve od sebe da i u ovom rangu imamo dobre rezultate.“ 

Uz Radnički i Apatin u ovom rangu takmičiće se još i: Petrovgrad, Budućnost, Velika Kikinda, Tamiš, Vojvodina i I came to play.

Trener Cvetković imaće na raspolaganju sledeći sastav: Antonić Jovan,  Dokljan Dimitrije, Lakićević Aleksa, Novaković Dušan, Perišić Luka, Pušonjić Uroš, Ranislavić Miloš, Divac Andrija, Filipović Milorad, Matić Petar, Zlatanović Nikola, Bugarin Veljko, Divac Stefan, Jadžić Marko, Papić Pavle, Petković Vukašin, Popović Tadija, Popović Miloš, Savić Stefan i Stojilković Dušan.

 

error: Content is protected !!