Kadeti u17: Radnički – Petrovgrad (nedelja, 11h)

Kadeti Radničkog dočekuju sutra (nedelja, 12. decembar od 11 sati) u Hali sportova u Kovinu ekipu Petrovgrada iz Zrenjanina u 10.kolu A grupe Kvalitetne lige Vojvodine.

Crno-beli podmladak poslednju takmičarsku otakmicu odigrao je pre gotovo mesec dana (14. novembra), kada je u Pančevu poražen od Tamiša, da bi nakon toga bio na „slobodnim danima“ u čak tri vikend termina jer su utakmice protiv Velike Kikinde i Vojvodine odložene, dok je Apatin istupio iz lige (svi rezultati su im obrisani, tako da je Radnički sa 3 spao na dva trijumfa s obzirom da je ovog rivala pobedio u gostima u prvom kolu prvenstva).

Sutrašnji rival jedan je od tri tima lige (uz Budućnost i Tamiš koji je ostvario 5 pobeda), a u minulom kolu poražen je od lidera na tabeli I came to play iz Novog Sada (koji ima trijumf više – 6) na domaćem parketu rezultatom 83:81.

U ovom kolu odigran je jedan susret I came to play je na domaćem terenu savladao Budućnost 67:64, dok se sutra, uz susret u Kovinu, igra i u Kikindi, gde u Sportskom centru Jezero Velika Kikinda dočekuje Vojvodinu.

error: Content is protected !!