Košarkaši Radničkog gostuju Podrinju (ponedeljak, 20.30h)

Košarkaši Radničkog u drugom kolu plej-aut grupe Prve srpske lige – Sever gostuju sutra u Sremskoj Mitrovici ekipi Podrinja u utakmici koja će početi u 20.30h u Hali „Pinki“.

Tim iz Mačvanske Mitrovice u prvom kolu je savladao Srem iz Sremske Mitrovice, kao formalni gost u istoj hali gde se igra sutrašnji susret, rezultatom 70:65, pa sada ima 4 pobede i 1 poraz.

Radnički je u prvom kolu doigravanja bio slobodan jer je Jedinstvo (Novi Bečej) istupilo iz lige. Tim trenera Dušana Jelića ostao je tako na prenetom skoru iz prvog dela prvenstva 4 pobede i 2 poraza.

Da podsetimo, u ovu, završnu rundu prvenstva, koja razigrava za opstanak prenose se samo bodovi iz susreta sa ekipama koje su se plasirale u plej-aut (to su iz A grupe: Srem, Dunav i Stara Pazova), dok se u dvokružnom liga sistemu igra protiv timova B grupe koji su takođe zauzeli pozicije od pet do osam na tabeli:  I came to play, Podrinje, Nova Pazova i Jedinstvo).

U drugom kolu su odigrana dva susreta drugog kola: I came to play je savladao Srem 73:63, a Nova Pazova – Dunav 88:74. dok je Stara Pazova slobodna (trebalo da igra protiv Jedinstva).

Tabela: Stara Pazova 5-2, I came to play 5-1, Radnički 4-2, Podrinje 4-1, Dunav 2-6, Srem 2-6, Nova Pazova 1-5, Jedinstvo.

(foto: arhiva)

 

error: Content is protected !!