Radnički – I came to play (subota, 19h)

Drugi protivnik košarkaša Radničkog u plej-aut grupi Prve srpske lige – Sever biće novosadski sastav I came to play u Hali sportova u Kovinu, sutra (subota, 11. mart) od 19 sati.

Radnički je da podsetimo u prvom kolu bio slobodan jer je Jedinstvo (Novi Bečej) istupilo iz lige, dok je minulog vikenda poražen od Podrinja u Sremskoj Mitrovici gde tim iz Mačvanske Mitrovice igra kao domaćin rezultatom 73:64. Ključna po pitanje pobednika bila je, ispostavilo se, druga četvrtina koju je domaći sastav dobio 20:13 i na odmor otišao sa devet viška (prvu četvrtinu dobio je 16:14). Preostala dva perioda igre završena su nerešenim rezultatima (14:14 i 23:23).

„I u sutrašnji susret ulazimo nekompletni, bez prvih opcija na pleju Jakov Samardžić (suspenzija) i centru Predrag Grujević (zdravstveni problemi) tako da je pred nama još jedan težak zadatak. Na nama je da pružimo naš maksimum u ovom trenutku, a za koliko je to dovoljno videćemo sutra„, kaže Dušan Jelić, trener košarkaša Radničkog.

U ovom kolu odigran je jedan susret, Stara Pazova je kao domaćin pobedila Podrinje 99:82, a sutra u istom terminu kao i susret u Kovinu u Sremskoj Mitrovici igraju Srem i Nova Pazova. Slobodan je Dunav.

Tabela: 1. Stara Pazova 6-2, 2. Podrinje 5-2, 3. I came to play 5-1, 4. Radnički 4-3,  5. Dunav 2-6, 6. Srem 2-6, 7. Nova Pazova 1-5, 8. Jedinstvo – –

error: Content is protected !!