Sutra dupli program u Hali sportova: pioniri protiv Tamiša (11h) i PBC-a 64 (13h)

Dvadeset i šestog dana decembra u Hali sportova u Kovinu očekuje nas dupli program. Na teren će najpre od 11 sati izaći najmlađa takmičarska selekcija našeg kluba (u13) koja će ugostiti vršnjake iz Tamiša, dok će se dva sata kasnije na parketu naći dve godine starije kolege koje se sastaju sa ekipom PBC-a 64.

Selekcija igrača do 13 godina prošlog vikenda poražena je u Kovinu od omoljičke Mladosti rezultatom 47:30 u utakmici u kojoj je pitanje pobednika rešeno krajem treće i početkom četvrte deonice. Naš tim ima 3 pobede i 4 poraza, dok je sutrašnji protivnik lider grupe i u osam mečeva zabeležio je svih 8 pobeda. Radnički je u prvom delu prvenstva savladao 58:28 u Pančevu, a minulog vikenda bio je nemilosrdan i prema klupskim saigračima iz druge ekipe (Tamiš 2) koju je savladao 92:31.

Pionirska selekcija do 15 godina, takođe je prošlog vikenda doživela poraz u Kovinu (od Virtusa), ali i pored toga ima priliku da u slučaju pobede nad sutrašnjim rivalom PBC-om 64 iz Bele Crkve obezbedi plasman u narednu rundu takmičenja.

Radnički ima pobedu više od sutrašnjeg rivala, a novim trijumfom na kolo pre kraja i teoretski bi obezbedio drugu poziciju. U prvom meču u Beloj Crkvi bilo je 70:47 za Radnički.

Na tabeli Regionalne lige (Grupa C) vodi Virtus koji ima skor 4-0. Radnički je na 3-2, Virtus na 2-3, a Tamiš II na 0-5.

error: Content is protected !!