U Vojku po pobedu i titulu. Šimanovci – Radnički (subota, 18h)

Košarkaši Radničkog igraju sutra (subota, 12. mart) od 18 sati protiv Šimanovaca, na neutralnom terenu na parketu sale Osnovne škole „Milan Hadžić“ u Vojki utakmicu 15. kola Druge srpske lige – Jug.

Dok za naš sastav pobeda u ovom susretu i matematički donosi titulu prvaka i povratak u Prvu srpsku ligu, formalni domaćin je bezbrižno ušuškan u sredini tabele (6 pobeda i 8 poraza) i za očekivati je da tu ostane „uparkiran“ i nakon što se odigraju četiri preostala kola prvenstva.

„Mi i dalje nismo zvanično ostvarili cilj. Prema tome, ne sme biti otpuštanja, nedostataka motivacije ili koncentracije. A to ume da bude slučaj kada se nađete  nadomak nečeg jako bitnog.  Dakle, idemo na pobedu, nema opuštanja jer želimo da već u subotu uveče kažemo da smo budući članovi Prve srpske lige“, jasan je strateg  crno-belih Vladimir Cvetković.

„Šimanovci su ekipa koja igra mnogo bolje na domaćem parketu  nego na strani,  tako da mislim da će nam biti za nijansu lakše jer se igra na neutralnom terenu.  Naravno, to ne znači da treba da se opustimo i da ih potcenimo. Na papiru smo mnogo bolja ekipa i sve zavisi od nas. Ako uđemo u utkamicu kako treba, pobeda je naša“, reči su Ilije Sarmeša „trinaestice“  popularnih Dobrovoljaca.

U ovom kolu sastaju se još i Dinamo – Vojka, Jedinstvo – Jadran, Partizan – Ru koš i Agrobanat – Opovo.

error: Content is protected !!