u13: Radnički – Mladost (subota, 13h)

Najmlađa takmičarska selekcija crno-belog tabora (pioniri do 13 godina)  dočekuje sutra u kovinskoj Hali sportova  (subota, 18. decembar, 13h) vršnjake iz omoljičke Mladosti u utakmici koja je prvobitno bila zakazana za 11. novembar (kada su na programu bile utakmice četvrtog kola).

Radnički je do sada odigrao šest utakmica i ostvario je polovičan učinak. Savladao je Tamiš II u dva navrata  (56:42 u Kovinu i 57:31 u Pančevu) i Borac Starčevo (46:36), dok je izgubio od Tamiša I, Kris Krosa i Borca iz Starčeva.

Popriličan broj odloženih utakmica učinio je da su šest ekipa lige odigrale različit broj utakmica – Mladost svega četiri, a Tamiš II čak 10, pa tabela izgleda ovako:

Prvi je Tamiš I sa svih 8 pobeda u osam utakmica. Drugi je Kris Kros koji ima skor 5-1, Radnički je ostvario tri pobede iz šest utakmica, a isti broj trijumfa ima i Borac iz Starčeva, ali iz dva meča više od našeg sastava. Dve pobede u pet mečeva zabeležila je Mladost, dok Tamiš II nema nijednu pobedu u 10 susreta sezone.

Delegat susreta biće Jadžić, dok je sudijski par Mandić – Lakićević.

(foto: arhiva Radnički – Tamiš II  56:42 sezona 2021/22)

error: Content is protected !!